User Tools

Site Tools


da:public

Information

IQUALIF er en data scraping software som anvendes til at ekstrahere store mængder af offentlig data inklusiv adresser, telefonnumre og email information fra de gule og hvide sider. IQUALIF har separate software versioner der kan downloades, som kan benyttes til separat scraping på henholdsvis de gule og de hvide sider. IQUALIF er tilgængelig på mere end 16 internationale sprog så brugere nemt kan bruge applikationen på deres modersmål.

Formål

IQUALIF har til formål at stille autentiske person- og forretningskontaktdata til rådighed til forskning, e-commerce, salg og andre kommercielle formål. Det er en effektiv måde at udvide forretningsudsigter på B2B og B2C niveauer.

Download

Klik på https://www.iqualif.com/da/ekstrakt-sider-gul-hvid-special-professionel-downloade for at downloade en gratis prøveversion af IQUALIF. Klik på knappen Download for at hente den eksekverbare fil.

Du kan downloade den licenserede version ved at klikke på https://www.iqualif.com/en/buy. Vælg region og land. Vælg din foretrukne version og klik Download.


Installation

Windows

Efter du har downloadet softwaren fra hjemmesiden skal du klikke på .exe installationsfilen for at starte installationen. Færdiggør installationstrinene og tjek dit skrivebord for et nydannet IQUALIF ikon. Dobbeltklik på ikonet for at starte applikationen.

 1. Installer softwaren fra downloadet .exe fil som en almindelig Windows app.
 2. Du kan nu køre softwaren fra din stationære computer.

Hvis du foretrækker kan du også se en installationsvideo her: https://www.youtube.com/watch?v=jDT745KFcBY

MAC

Dobbeltklik på .pkg filen som du har downloadet på dit Mac operativsystem. Færdiggør installationen og åben Finder appen. Lokaliser applikationensmappen og træk dit IQUALIF til applikationsmappen. Dobbeltklik på applikationen for at starte IQUALIF.

 1. Installer softwaren fra downloadet .pkg fil som en almindelig Mac app (hvis en advarsel kommer frem, højreklik og vælg åben).
 2. Du kan køre softwaren fra din Applikationsmappe.

Linux

Udpak .zip filen som du har downloadet på din Linux. Find den udpakkede mappe. Installer pakken via kommandolinjen med kommandoen

apt-get install ${packagename}

Eller

unzip ${packagename}.zip
sudo java -jar ${packagename}/l.jar

Se også Troubleshooting


Interface layout

 1. Listetilstand img
  1. Søgningsstatusimg
 2. Browser-tilstandimg
  1. Søgningsstatusimg
 3. Manuel tilstandimg
  1. Søgningsstatusimg
 4. Importer fil (Importliste)img
  1. Søgningsstatusimg

Start søgningen

IQUALIF lader dig søge kontakter via dets hovedapplikationsinterface. Du kan vælge vejviserkilde fra rullemenuen til at samle data for personer eller virksomheder og derefer anvende den valgte søgning. img Der er fem tilstande for dataekstraktionssøgninger; Listesøgning, Semi-Auto søgning, Manuel søgning, Browser søgning, og Søgning med importeret fil.

Listetilstand

Søgning med listetilstand er effektivt til at indsamle store mængder af kontaker med få klik. Følg trinene herunder for at starte en søgning i listetilstand.

 1. Vælg listetilstand.
 2. Vælg provins fra venstre vindue.
 3. Vælg den ønskede by fra midtervinduet.
 4. Efter valg af provins og by vælges gade fra højre vindue,
 5. Klik på Start-knappen img i toppen for at starte hentningen af data. Hver gang en ny søgning startes popper der en besked op “Tilføj til sidste søgning?”. Klik Ja hvis du ønsker at tilføje data til tidligere fundne resultater eller klik Nej hvis du ønsker at gemme de nye søgeresultater i en separat fil. Du kan tjekke søgningsstatus i panelet nederst på skærmen.
 6. Når søgningen er 100% færdig, eksporteres data ved at klikke på knappen Eksporter resultater img. Eksporterede resultater kan gemmes i formaterne .csv, .xls og .xlsx. Du kan pause din søgning til enhver tid ved at klikke på Pause knappenimg og fortsætte den senere.

img

Browser-tilstand

Browser-tilstand hjælper med at søge kontakter direkte fra gule/hvide internetsider.

 1. Vælg Browser-tilstand.
 2. Indtast din forespørgsel i internetsidens søgefelt og tryk Enter.
 3. Når optegnelserne er indlæst på side klikkes på img knappen for at importere resultaterne i IQUALIF.
 4. Når importeringen er færdig klikkes på img knappen for at eksportere kontakterne til din enhed.

img

Semi-Auto tilstand

Semi-auto søginger søger kun kontaktdata fra en specifik vej. Følg disse trin for at starte en semi-auto søgning

 1. Vælg Semi-Auto tilstand.
 2. Vælg provins fra venstre vindue.
 3. Vælg din ønskede by fra midtervinduet.
 4. Indtast vejnavnet i det højre vindue.
 5. Start søgningen.
 6. Eksporter data fra til din enhed i det ønskede format.

img

Manuel Tilstand

Søgning i manuel tilstand tillader adgang til kontakter ved manuelt at indtaste ønskede kriterier og destination

 1. Vælg Manual tilstand fra listen.
 2. For at hente persondata indtast postnummer, by og vej på skærmen med en forudvalg hvid side fra vejviseren. For virksomhedsdata indtastes afdeling og vejnavn på skærmen.
 3. Klik på img knappen for at starte søgningen.
 4. Klik på eksporter data når søgningen er færdig.

img

Fra importeret fil

For at søge vejviseren med en importeret fil skal du have en .csv fil med de påkrævede kolonnenavne i følgende format: img Tryk CTRL+I på tastaturet eller klik på Fil fanen og vælg Importer en fil fra listen for at åbne importer fil skærmen. img Klik på Browse knappen på importskærmen for at vælge din CSV fil fra enheden. Vælg din fil og klik Åben. img Importerede data vil udfylde dine kolonner i gitteret som vist nedenfor. img Match filens kolonner med tabellens kolonner og klik Start. Ved succesfuld import popper der en besked op “Importering færdig”. img Klik på img knappen fra menuen i top. En besked vil poppe op og spørge om du ønsker at starte en ny søgning. img Vælg Ny søgning fra fil. Applikationen vil starte en ny søgning med de importerede kolonner. Vent til søgningen er 100% færdig og eksporter dine data i det ønskede format.


Licens

Licens-skærmen viser detaljer om den nuværendende aktiveringsstatus af dit produkt.

Klik på menuen ?>Licens øverst på skærmen for at åbne. Klik på knappen “Køb” for at få adgang til en online formular, som giver dig mulighed for at vælge ønskede produktegenskaber og indtaste påkrævet betalingsinformation.

Dette er en video der forklarer, hvordan du tjekker hvilken version af softwaren du kører: https://www.youtube.com/watch?v=gAGNEdbKS5Y

Aktivering af gratis prøveversion

Efter installation af prøveversionen kan du gratis aktivere denne ved at gå til licens fanen i ? menuen og klikke på Aktiver 3-dages prøve. Klik OK. En besked vil poppe op og vise “Produktet er aktiveret” img

Aktivering af licens

Du kan få en licens aktiveringsnøgle ved at købe softwaren fra en applikation eller besøge websiden https://www.IQUALIF.com/en. Klik påimg knappen for at købe produktet direkte fra applikationen.

For at aktivere licensen åbnes licens-skærmen først fra ? menuen ved at vælge Licens. Vælg Aktiver licens og indtast din licensnøgle. For at gøre det hurtigere anbefaler vi at kopiere og indsætte licensen ved først at kopiere licensnøglen inklusiv -, og derefter klikke i den første firkant og indsætte ved at trykke CTRL+V. Klik OK for at fuldføre aktiveringen. En besked vil poppe op når aktivering er succesfuld. img

Anskaf en licens

Du kan få en IQUALIF licens ved at købe softwaren fra websiden eller ved at klikke på img fra applikationen.

Vælg produktet og tilføj det til din indkøbskurv. Fortsæt til kassen og oplys dine generelle informationer og kortdetaljer. Du vil modtage din licens aktiveringsnøgle via emaill inden for en time efter ordrebekræftelsen. Betaling kan gøres online på websiden med betalings/kreditkort, Bitcoin eller PayPal. For betaling via bankoverførsel kontaktes vores salgsafdeling via den online kontaktform for at få flere detaljer.


Status

Dette er en statuslinje der indikerer status af en igangværende søgning

 1. Pages left: viser nummeret af hovedsøgningen i køen (f.eks. restaurant i Ontario)
 2. Next pages left: viser hvor mange efterfølgende sider der er i køen (f.eks. restaurant i Ontario er vist på 7 sider)
 3. Detail pages: viser hvor mange sider med kontaktdetaljer der er med fuld information (f.eks. profilside)

img


Indstillinger

For at åbne indstillinger klik på menuen File>Settings øverst på skærmen.

Sprog

Denne indstilling gør det muligt at oversætte IQUALIF til en af de tilgængelige sprog fra rullemenuen. IQUALIF kan oversættes til 14 sprog inklusiv fransk, hollandst, spansk, italiensk, arabisk, portugisisk, tyrkisk, hindi, koreansk og japansk.

Hent flere detaljer

Dnne indstilling gør det muligt at få mere information om selskabet fra siden med detaljer. Når indstillingen er slået fra er søgningen hurtigere.

Hent mere mail data

Denne indstilling1) gør det muligt at søge efter emails også. Når indstillengen er slået fra er søgningen hurtigere.

Slet duplikater

Denne indstilling tjekker for dobbelte fortegnelser med det samme telefonnumer og sletter gentagne data fra eksporterede resultater.

Gem profesionelle fortegnelser

Du kan aktivere indstillingen Gem2) for at elimineret professionelle fortegnelser fra hver søgning. Denne indstilling gælder for søgninger på både gule og hvide sider.

Advanceret

Updater indstillinger

Du kan indstille hyppigheden for automatiske databaseopdateringer i denne sektion. Vælg 1 dag, 2 dage, 7 dage eller 30 dage fra listen eller klik på Check for Updates for at opdatere når det er bekvemt.

img

Manuel Updatering

Denne video viser dig hvordan du manuelt opdaterer din software: https://www.youtube.com/watch?v=X1Vlcpm2RYE&t=10s

Eksporter til server indstillinger

Du kan eksportere dine søgedata til en server ved at tilføje serveroplysninger i denne sektion. Indtast detaljer MySQL databaseforbindelse:

 1. Værts IP
 2. Database
 3. Bruger
 4. Kodeord

Klik påTest knappen for at tjekke at forbindelsen er opretttet. Du vil modtage følgende fejlmeddelelse hvis der ikke er oprettet forbindelse img

Server tilstand (Master/Slave)

Du kan køre din applikation i server tilstand og danne en master-slave forbindelse med envher anden maskine for at udføre søgefunktioner. For at danne sådan en forbindelse indtastes kodeord og slavemaskinens port. Indstillingerne påkræver genstart for hver ON og OFF.

Aktiver IP sløring

Du ønsker måske at sløre din IP adresse grundet globale privatlivsreguleringer eller blokering. For at aktivere indstillingen klikkes på Browse knappen for at importere en .csv proxy liste. Proxy listen skal være i følgende format

10.0.0.1:3126 or socks;10.0.0.1:3126;user;pass

Klik boksen Tick to Enable for at sløre IP.


Instrumentbræt

For at åbnes klikkes på menuen File>Dashboard øverst på skærmen.

Instrumentbrætsskærmen hjælper med at starte en parallel afsides søgning på flere maskiner sideløbende. Du kan overvåge fremskridtet af dine søgninger fra en maskine. For at tilføje en ny maskie indtastes IP adressen, portadressen og kodeord, hvorefter der klikkes på Tilføj. Du kan vælge flere maskiner for at slette eller genopfrsike data simultant.


Om

For at åbne Om-informatinen klikkes der på menuen ?>Om øverst på skærmen.

Om-skærmen indeholder information om IQUALIF versionnavn, udgivelsesnummer system, dit systems OS detaljer og IQUALIF specifikationer (hastighed/sider per time/contakter per time)

IQUALIF Canada 41 White v 1.098.99.151
Windows 8.1 (x86,32)(1/155/178)

Afinstallation

Windows

Gå til kontrolpanelet og klik på Fjern et program. Find IQUALIF and højreklik for at afinstallere applikationen.

Du kan også se følgende video hvis du foretrækker: https://www.youtube.com/watch?v=kopC_PiYSRs&t=6s

Manuel afinstallation

Denne video vil vise dig hvordan du manuelt afinstaller softwaren: https://www.youtube.com/watch?v=qaHDn_RdmRE

MAC

 1. Træk applikationen fra din applikationsmappe til skrældespanden for at fjerne appenp
 2. Slet appens systemfiler:
  1. Åben Finder
  2. Klik på menuen Go øverst på skærmen
  3. Klik på 'Home' ikonet
  4. Åben mappen 'Application Data'
  5. Flyt IQUALIF mapperne til skrældespanden

Linux

Via Software Manager

 1. Åben Ubuntu Software manager.
 2. Klik på fanen Installed og søg efter din installerede application
 3. Klik på knappen Remove ved siden af din application. En besked vil poppe op med beskeden “Are you sure you want to remove IQUALIF”. Klik Remove.

Via kommandolinjen

For at afinstallere IQUALIF skrives kommandoen “apt-get” i kommandolinjen

sudo apt-get --purge remove IQUALIF

Fejlfinding

Hvis du støder på en af følgende problemer ved opstart af applikationen, skal du følge de angivne trin og genstarte applikationen.

Fejlfinding ved installation

Mulige problemer:

 • Jeg kan ikke installere
 • Computeren genstarter under installationen, løsningen er at installere igen
 • Softwaren åbner ikke efter installationen

Windows

 1. Dobbeltklik på .exe på den downloadede IQUALIF eksevkerbare fil efter du har downloaded softwaren fra websiden. Installationsprogrammet åbner og velkomstskærmen kommer frem.
 2. Klik 'Next' for at fortsætte.
 3. Skærmen for licensaftalen vises. Accepter og klik 'Next' for at fortsætte.
 4. Skærmen for installationsmappen vises. Klik 'Next' for at fortsætte.
 5. Softwaren installeres, og skærmen for succesfuld installation vises.
 6. Klik på 'Finish'.
 7. Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet for at åbne applikationen.

MAC

 1. Højreklik på .pkg filen du har downloaded på dit Mac operativsystem og klik på åben. Installationsprogrammet åbnes og velkomstskærmen vises.
 2. Klik 'Next' for at fortsætte.
 3. Skærmen for licensaftalen vises. Accepter og klik 'Next' for at fortsætte.
 4. Skærmen for installationsmappen vises. Klik 'Next' for at fortsætte.
 5. Softwaren installeres, og skærmen for succesfuld installation vises.
 6. Klik på 'Finish'.
 7. Find applikationsmappen og træk IQUALIF til applikationsmappen. Dobbeltklik på applikationen for at starte IQUALIF.
 8. Du kan køre softwaren fra din applikationsmappe.

Linux

 • Tjek this link. Fungerer på Java 8 med modificerede stier i overensstemmelse hermed.
  • Kør på denne måde (tjek din Java version) før du kører software (eller lav ændringer til environment filen på din distribution):
   export JAVA_HOME=/usr/java/jre1.8.0_221-amd64/
   export PATH=$PATH:/usr/java/jre1.8.0_221-amd64/bin
 • Udpak via GUI eller kommandolinjen
  • Kommandolinje (installation af “IQUALIF Canada 41 White” som eksempel):
   1. Lav et nyt filkatalog:
    mkdir -p "$HOME/Application Data/IQUALIF Canada 41 White" && cd "$_"
    • Du SKAL lave dette filkatalog inde i “$HOME/Application Data”, ellers vil du få fejl og programmet vil ikke køre.
   2. Kopier downloadet arkiv til det:
    cp "/path/to/IQUALIF Canada 41 White.zip" .
   3. Udpak det:
    unzip "IQUALIF Canada 41 White.zip"
   4. Fjern arkiv:
    rm "IQUALIF Canada 41 White.zip"

Fejlfinding ved åbning

Windows

 1. Højreklik på genvejen for IQUALIF på skrivebordet
 2. Vælg Åben med og søg efter det installerede Java
 3. Vælg Java og klik benyt altid denne app til at åbne .jar filer
 4. Klik på Ok
 5. Genstart applikationen for at tjekke at problemet er ordnet

Hvis du ikke kan finde Java på listen over installerede programmer, er det sandsynligvis fordi Java ikke blev installeret sammen med in installation af applikationen. Prøv at installere det ved at

 1. Gå til C-drevet og åben Program Files (x86)
 2. Vælg IQUALIF mappen
 3. Søg efter jre-8u31-windows-i586.exe setup filen og dobbeltklik for at installere det
 4. Gennemfør installationstrinene
 5. Genstart IQUALIF applikationen for at tjekke om problemet er løst

MAC

 1. Åben Finder App
 2. Klik på menuen Go øverst på skærmen og vælg Home
 3. Åben Application data og derefter IQUALIF mappen
 4. Åben l.jar filen for at starte applikationen

Fejlmeddelelse

Fejl Beskrivelse
Ugyldigt serversvar, prøv venligst igen eller kontakt os for yderligere detaljer Ugyldigt serversvar forekommer indimellem ved opstart af programmet, aktivering af prøveversion/licens eller opdatering af kontaktliste. Mulige løsninger på fejlmeddelelsen er: prøv at geninstaller programmet, tjek for softwareopdateringer,vent på serveren er ledig igen
Ingen data modtaget, ugyldigt serversvar, prøv venligst igen eller kontakt os for yderligere detaljer
Tomt svar, ugyldigt serversvar, kontakt os venligst for yderligere detaljer
Intern serverfejl, ugyldigt serversvar, opdater venligst listen eller kontakt os for yderligere detaljer
Ingen data advarsel, ugyldigt serversvar, opdater venligst
Fejl, prøv venligst igen eller genstart IQUALIF, kontakt os for yderligere detaljer Fejlmeddelelsen forekommer når applikationen ikke kan starte normalt. Genstart applikationen og tjek om problemet er løst'
Fejl ved programopstart, genstart venligst IQUALIF eller kontakt os for yderligere detaljer Fejlmeddelelsen forekommer når systemet ikke er i stand til at starte normalt. Genstart applikationen og tjek om problemet er løst
Fejl, kan ikke gemme indstillinger, kontakt os venligst for yderligere detaljer Fejlmeddelelsen forekommer når systemet er ude af stand til automatisk at gemme brugerindstiller. Genstart applikaitonen og tjek om problemet er løst.
Licens allerede aktiveret, kontakt os venligst for at genaktivere eller køb en på www.iqualif.comFejlmeddelelsen forekommer når du prøver at genaktivere en applikation der allerede er aktiveret
3-dages prøve er udløbet. Køb venligst en licens på www.iqualif.com eller kontakt os for fortsat at benytte IQUALIF Fejlmeddelelsen forekommer når du forsøger at anvende applikationen efter din 3-dages prøve er udløbet
Licens udløbet, kontakt os vnligst for at genaktivere eller køb en på www.iqualif.com Fejlmeddelelsen forekommer når du forsøger at anvende applikationen efter din IQUALIF licens er udløbet
Kan ikke indlæse sprogmodulet, indlæser standard sprog, genstart venligst IQUALIF eller kontakt os for at løse det Fejlmeddelelsen forekommer når det mislykkedes en applikation at indlæse et sprog. Genstart applikationen og tjek om problemet er løst
Kan ikke indlæse indstiller, indlæser standardindstillinger, genstart venligst IQUALIF eller kontakt os for at løse det Fejlmeddelelsen forekommer når det mislykkeden en applikation af indlæse indstillingsskærmen. Genstart applikationen og se om problemet er løst
Kan ikke vise browser, meddel os på www.iqualif.com eller kontakt os for yderligere detaljer Fejlmeddelelsen forekommer når det mislykkedes en applikation at indlæse browser i browser tilstand søgning
email ikke sendt, tjek venligst konfiguration eller kontakt os for yderligere detaljer Fejlmeddelelsen forekommer når det mislykkedes en applikation at sende en email via Contact Us skærmen. Tjek email indstillergne i dit system og prøv igen
Version begrænset til 50 kontakter, aktiver gratis prøveversion eller køb en licens på license on www.iqualif.com for at benytte den fulde version af IQUALIF Fejlmeddelelsen forekommer når du forsøger at søge kontakter efter din prøveperiode er udløbet. Applikationen tillader dig kun at hente resultater for 50 kontakter. Køb software for at løse problemet
Importering mislykket, konsulter venligst hjælp eller kontakt os for yderligere information, format understøttes ikke, kontakt venligst kundesupport på contact@iqualif.com Fejlmeddelelsen forekommer når du prøver a uploade et filformat der ikke understøttes af applikationen. Fil formatet for søgninger med importerede filer er postcode;cities;streets. Fil formatet for IP sløring er 10.0.0.1:3126 or socks;10.0.0.1:3126;user;pass

Genveje

 1. CTRL+0 : Brug standardindstillinger
 2. CTRL+1 : Prøv at bruge server 1
 3. CTRL+2 : Prøv at bruge server 1
 4. CTRL+3 : Prøv at bruge server 1
 5. CTRL+F : Hurtig søgning
 6. CTRL+I : Importer liste af destinationer eller kategorier fra fil
 7. CTRL+P : Tællertilstand
 8. CTRL+Q : Luk software
 9. CTRL+R : Nulstil søgning
 10. CTRL+S : Gem resultater til Excel eller csv
 11. CTRL+V : Nulstil software hastighed

Excel vejledning

Filtrer fortegnelser

For at slette fortegnelser baseret på specifikke værdier i Excel arket åbnes regnearket og trinene illusteret nedenfor følges i rækkefølge.

Trin 1

Vælg overskriftsrækken og klik på ‘Filters’ valgmuligheden i Filters and Data fanen. Du kan bruge genvejen Ctrl+Shift+L for direkte at tilføje eller fjerne filteret.

img

En rullemenu img vil vises som et ikon med en nedadpegende trekant øverst til højre i cellen. Dette vil gøre dig i stand til at finde og vælge fortegnelser baseret på dine søgekriterier. Du kan udføre forskellige operationer som betinget formatering, sletning eller formulerede beregninger på filtreret data.

img

Trin 2

Klik på filterikonet i målkolonnen. En pop op vises. Vælg en relevant værdi fra listen (i dette tilfælde er det ‘ILLE ROUSSE’) ok klik ‘Ok’. For store datasæt anbefales det at fjerne markering fra ‘Select All’ og indtaste værdien i søgefeltet for at eliminere behovet for manuel søgning fra listen.

img

For at filtrere via søgefeltet indtastes teksten i søgefeltet og der klikkes ‘OK’

img

Alle relevante fortegnelser udtrækkes fra data som vist nedenfor

img

Trin 3

Vælg rækker ved at skille på den første fortegnelse og trække den mod enden af arket. De valgte fortegnelser vil være fremhævet i grå som vist nedenfor. Højreklik på markeringen og klik Delete Rows fra pop op. Alternativt kan rækker slettes ved at trykke påCtrl- . Alle markerede rækker vil blive slettet fra data.

img

Efter sletning trykkes der på Ctrl+shift+L for at fjerne filtre.

1)
kun for gul version
2)
kun hvid version
da/public.txt · Last modified: 2021/06/11 16:11 by danish

Page Tools