User Tools

Site Tools


hu:public

Információ

IQUALIF egy adatlopó szoftver, amelyet nagy mennyiségű, nyilvános adatok, mint címek, telefonszámok, email adatok kinyerésére használják a sárga és a fehér oldalak könyvtáraiból. Az IQUALIFnak külön letölthető szofter verziói vannak, amelyek lehetővé teszik az adatok lopását külön a sárga és külön a fehér oldalakról. Az IQUALIF 16 nemzetközi nyelven érhető el a szoftverhasználók számára, azért, hogy az applikáció könnyen használható legyen az anyanyelvükön.

Célja

IQUALIF célja, hogy hiteles ajánlatokat tegyen Személyes és Üzleti kapcsolattartási adatok kutatására, az e-kereskedelemben, értékesítési téren és egyéb kereskedelmi célokra. Ez egy hatékony módja az üzleti kilátások bővítésének B2B és B2C szinten.

Download

Az ingyenes IQUALIF próba verzió letöltéséhez kattintson a https://www.iqualif.com/en/yellow-data-pages-extractor-white-extract-people-business-download-scrapper. Keressen rá az országára és válassza ki a IQUALIF verziót (személyes vagy üzleti). Kattintson a Download gombra a futtatható fájlért.

A licencelt verzió közvetlen letöltéséhez kattintson a https://www.iqualif.com/en/buy. Válassza ki a régiót és az országot. Válassza ki az előnyben részesített verziót és kattintson a Download gombra.


Telepítés

Windows

Miután letöltötte a szoftvert a weboldalról, kattintson a .exe a telepítés futtatásához. Végezze el a telepítés lépéseit majd ellenőrizze az újjonan létrehozott IQUALIF ikont az asztalon. Kattintson duplán az ikonra az alkalmazás indításához.

 1. Telepítse a szoftvert a letöltött .exe fájlból, mint egy általános windows alkalmazást.
 2. Futtathatja a szoftvert az asztaláról.

Amennyiben szeretné, nézze meg videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=jDT745KFcBY

MAC

Kattintson duplán a .pkg fájlra, amit letöltött a Mac operációs rendszerére. Végezze el a telepítést majd nyissa meg a Kereső alkalmazást. Keresse meg az alkalmazás mappáját és huzza bele a IQUALIF-t. Kattintson duplán az alkalmazásra az IQUALIF indításához.

 1. Telepítse a szoftvert a ltöltött .pkg fájlból, mint egy általános mac alkalmazást (ha figyelmeztetés jelenne meg, kattintson a jobb gombbal, majd kattintson a megnyitásra).
 2. Futtathatja a szoftvert az Alkalmazás mappából.

Linux

Csomagolja ki a .zip fájlt, amit letöltött a Linuxra. Keresse meg a kicsomagolt mappát. Telepítse a csomagot a parancssoron kersztül, a parancsot használva

apt-get install ${packagename}

Vagy

unzip ${packagename}.zip
sudo java -jar ${packagename}/l.jar

Lásd továbbá Troubleshooting


Interfész elrendezés

 1. List Modeimg
  1. Search progressimg
 2. Browser Modeimg
  1. Search progressimg
 3. Manual Modeimg
  1. Search progressimg
 4. Import file (Import list)img
  1. Search progressimg

Keresés indítása

Az IQUALIF segítségével a fő alkalmazásfelületeken kersztül kereshet kontaktokat. Ki tudja választani a forrás könyvtárat a legördülő menüből, hogy adatokat gyűjthessen magánszemélyekről, vagy vállalkozásokról, ezután alkalmazhatja az ön által választott keresést. img Öt féle adatkersési mód létezik; Listás Keresés, Félig-Autómatikus Kersés, Manuális Keresés, Böngésző Keresés, és Importált fájlokkal való keresés.

List Mode

A listás kersés hatékonyan tud nagy mennyiségű kontaktot gyűjteni minimális kattintással. A kersés indítása a listás módban

 1. Válassza ki a listás módot
 2. Válassza ki a tartományt a bal oldali ablakból
 3. Válassza ki a kívánt várost a középső ablakból
 4. A tartomány és a város kiválasztása után válaszza ki a utcá(ka)t a jobb oldali ablakból
 5. Kattintson a kezdés gombra img felülről az adatok kinyerésének megkezdéséhez. Valahányszor új keresést indít, az alkalmazás feldob egy pop üzenetet “Add to Last Search?”. Kattintson a Igen ha hozzá akarja adni a korábban kapott eredményeket, vagy kattintson a Nem ha külön fájlban szeretné megtartani a keresési eredményeket. Ellenőrizni tudja a keresés előrehaladását a képernyő alsó paneljén.
 6. Amikor a keresés 100% ban teljesült, exportálja az adatait az Eredmények Exportálása gombra kattintvaimg. Az exportált eredmények elmenthetőek .csv, .xls and .xlsx fájl formájában. A keresést bármikor szüneteltetni tudja a Szünet gombra kattintvaimg és később újra folytathatja

img

Browser Mode

A Böngésző mód segít kontaktokat kersni közvetlenül a sárga/fehér weboldalakról.

 1. Válassza a Böngésző módot
 2. Írja be a lekérdezést a weboldal kerső sávjába, majd nyomja meg az Enter gombot
 3. Ha a lekérdezések betöltődtek a weboldalon, kattintson a img gombra az eredmények importálásához a IQUALIF-ba
 4. Az importálás befejezése után, kattintson img gombra, az adatok exportálásához a készülékére

img

Semi-Auto Mode

A Félig-Autómatikus keresés csak egy adott folyosó kontakt adatait keresi. A Félig-Autómatikus keresés indításához

 1. Válassza ki a Félig-Autómatikus módot
 2. Válassza ki a tartományt a bal oldali ablakból
 3. Válassza ki a kívánt várost a középső ablakból
 4. Írja be az utca nevét a jobb oldali ablakba
 5. Kezdje el a keresést
 6. Exportálja az adatokat a készülékére a kívánt formátumban

img

Manual Mode

A Manuális mód lehetővé teszi a kontaktokhoz való hozzáférést a kívánt kritériumok és lokációk kézi bevitelével

 1. Válassza a Manuális módot a listából
 2. A személyes adatok kinyeréséhez írja be az Irányítószámot, Várost, és az Utcát a képernyőn az előre kiválasztott fehér oldal opcióval a könyvtárból. Az üzleti adatokért adja meg a Részleget és az Utca nevet a képernyőn.
 3. Kattintson a img gombra a kersés indításához.
 4. Kattintson az adatok exportálására a kersés befejezése után.

img

Importát fájlból

Az importált fájl keresésével a könyvtárban szüksége van egy .csv fájlra a szükséges oszlopnevekkel a következő formtumbban img Nyomja le a CTRL+I a billentyűzeten vagy Menjen a File tab és kiválasztás Import File a listából az importát fájl megnyitásához img Kattintson a Böngésző gombra az import képernyőn válassza ki a CSV fájlt az eszközről. Válassza ki a fájlt és kattintson a Megnyitás img Az importált segédprogram file feltölti az oszlopokat a rácsban az alábbiak szerint img Párosítsa a fájl oszlopait az asztal oszlopaival és kattintson Start gombra. A sikeres importálásnál egy pop-up üzenet jelenik meg “Import is done” img Kattintson a img gombra a felső menüsorban. Egy pop-up üzenet jelenik meg, ami megkérdezi, hogy akar e új keresést kezdeni img Kattintson a Új keresés a fájlokban opcióra. Az alkalmazás el fog kezdeni keresni az importált oszlopokban. Várja meg, míg a keresés 100%-ban teljesül és exportálja az adatot a kívánt formában


Engedélyezett

A Licenc képernyő részleteket tartalmaz a termék aktuális aktivitási státuszáról

A megnyitáshoz a képernyő tetején kattintson a menüre ?>License. Kattintson a vásárlás gombra az online forma eléréséért, ami lehetővé fogja tenni a termékek jellemzőinek kiválasztását és a számlázáshoz szükséges információk bevitelét.

Itt egy videó, ami elmagyarázza, hogyan tudja ellenőrizni, hogy a szoftver melyik verzióját futtatja: https://www.youtube.com/watch?v=gAGNEdbKS5Y

Ingyenes Próbaverzió Aktiválása

Miután installálta a próbaverziót, menjen a licenc fülre a ? menün és Aktiválja a 3 napos ingyenes Próbaverziót. Kattintson a OK gombra. Egy pop-up üzenet fog megjelenni, ami azt mutatja “Product has been activated” img

Licenc Aktiválása

Megszerezheti a licenc aktivizációs kódját azzal, hogy megveszi a szoftvert egy alkalmazásból, vagy meglátogatja a weboldalt https://www.IQUALIF.com/en. Kattintson a img gombra, hogy megvegye a terméket közvetlenül az alkalmazásból

A licenc aktiválásához nyissa meg a licenc képernyőt a ? menüből Licenc. Válassza ki a Licenc aktiválása opciót és írja be a licenc kódját. Hogy gyorsabban menjen, azt tanácsoljuk másolja és illessze be a lincencet, a licencet eggyütt másolja ki a - jelekkel, kattintson az első négyzetre és illessze be a CTRL+V megnyomásával Kattintson a OK gombra az aktiválás befejezéséhez. Egy pop-up üzenet fog megjelenni a sikeres aktivizálásról img

Licenc Megszerzése

Megszerezheti az IQUALIF licencet, azzal, hogy megveszi a szoftvert a weboldalon, vagy kattint a imgaz alkalmazásban

Válassza ki a terméket és adja hozzá a vásárlási kosarához. Folytassa a pénztárral, ahol adja meg az általános információkat és a kártyájának adatait. A licenc aktivizációs kódot emailen fogja megkapni a rendelés visszaigazolásától számítva egy órán belül. Fizetni tud online a weboldalon keresztül, Debit/Credit Kártyával, Bitcoinnal, és PayPallal. A Banki Átutalással történő fizetéshez, keresse online az értékesítési osztályunkat további részletekért.


Haladás

Ez egy folyamatjelző sáv, ami az aktuális keresési állapotát jelzi

 1. Maradt oldalak: megmutatják a fő kereések számát (pl. éttermek Ontarioban)
 2. Következő maradt oldalak: megmutatja, hány következő oldal van a sorban (pl. éttermek Ontarioban a következő 7 oldalon jelenik meg)
 3. Megmaradt részletoldalak: megmutatja, hány oldal található elérhetőségi adatokkal és teljes információval (pl. profil oldal)

img


Beállítások

Megnyitáshoz, a képernyő tetején kattintson a menün a File>Settings

Nyelv

Ez a beállítás a legördülő menüből lehetővé teszi az IQUALIF lefordítását az elérhető nyelvek egyikére. Az IQUALIF lefordítható 14 nyelvre, köztük mint Franciára, Hollandra, Spanyolra, Olaszra, Arabra, Portugálra, Törökre, Hindire, Koreaira és Japánra.

További részletei a kinyerésnek

Ez a beállítás lehetővé tesz több információ megszerzését, a cégek részletes oldaliról. Letiltásakor a keresés gyorsabb

További mail adatok kinyerse

Ez a beállítás1) ehetővé teszi az emailek keresésének lehetőségét is. Leállításakor a keresés gyorsabb

Duplikációk törlése

Ez a beállítás ellenőrzi a dupla találatokat, a megegyező telefonszámokat s az ismétlődő adatokat törli az exportált eredményekből

Szakmaiság Elrejtése

Engedélyezheti a Hide2) kijelölésével szakmai eredmények elrejtését minden keresésben. Ez a beállítás alkalmazható lesz mind a sárga, mind a fehér oldalak keresésében

Haladás

Beállítások Frissítése

Ebben a sekcióban a keresés autómatikus adatbázis frissítést tudja beállítani. Ebből a listából választhat 1 napot, 2 napot, 7 napot, 30 napot, vagy kattintson a Frissítés gombra hogy frissítsen, amikor csak szeretne img

Manuális Frissítés

Ez a videó bemutatja, hogy manuálisan hogyan frissítheti a szoftvert: https://www.youtube.com/watch?v=X1Vlcpm2RYE&t=10s

Exportálás a Szerverbeállításokba

Ebben a szekcióban exportálhatja a keresett adatokat a szerverre a hitelesítő adatokat hozzáadva. Adja meg a MySQL adatbázissal kapcsolatos részleteit

 1. Vendég IP
 2. Adatbázis
 3. Felhasználó
 4. Jelszó

Kattintson a Test gombra a kapcsolat létrejöttének ellenőrzéséhez. A következő hibaüzenetet fogja kapni, ha a kapcsolat nem jött létre img

Szerver Mód (Mester/Szolga)

Futtathatja szerver módban az alkalmazást és mester-szolga kapcsolatot hozhat létre bármely más géppel a keresési funkciók végrehajtása érdekében. Egy ilyen kapcsolat létrehozásához, írja be a Jelszavát és a szolga gép Portálját. A beállítást újra kell indítani minden ON és OFF alkalmával

IP Homályosítás Engedélyezése

A globális adatvédelmi előírásek és blokkolások mitt felmerülhet az igény az IP cím elhomályosítására. A beállítások alkalmazásához kattintson a Tallózás gombra .csv proxy a lista importálásához. A proxy listának a következő formátumban kell lennie

10.0.0.1:3126 or socks;10.0.0.1:3126;user;pass

Kattintson a Pipálja ki az engedélyezéseket legördülő menüben az IP elhomályosításához


Irányítópult

A megnyitáshoz, a képernyő tetején kattintson a menüben a File>Dashboard

Az Irányítópult képernyő segítségével két párhuzamos távoli keresés indítható egyszerre több gépen. Egyetlen gépről nyomon tudja követni a keresés előrehaladását. Új gép hozzáadásához írja be az IP címet, és a Portál címet, a Jelszót és Kattintson a Hozzáad gobmra. Az adatok egyidejű törlésére, vagy frissítésére kiválaszthat egyszerre több gépet is.


About

A megnyitásához a képernyő tetején kattintson a menüben ?>About

About képernyő információkkal szolgál a IQUALIF verzió nevéről, a kiadási szám rendszeréről, az ön Operációs rendszerének részleteiről, és az IQUALIF specifikációkról (Sebesség/oldal per óra/Kontaktok per óra)

IQUALIF Canada 41 White v 1.098.99.151
Windows 8.1 (x86,32)(1/155/178)

Eltávolítás

Windows

Menjen a Vezérlőpanelre és kattintson a A Program vagy Funkciók Eltávolítása. Keresse meg a IQUALIF-t és a jobb gomb megnyomásával eltávolíthatja az alkalmazást

Amennyiben szeretné nézze meg videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=kopC_PiYSRs&t=6s

Manuális Eltávolítás

Ez a videó bemutatja, hogyan tudja manuálisan eltávolítani a szoftvert: https://www.youtube.com/watch?v=qaHDn_RdmRE

MAC

 1. Húzza az alkalmazást az Alkalmazás mappából a Kuka mappában és távolítsa el az alkalmazást
 2. Törölje az alkalmazásrendszer fájljait :
  1. Nyissa meg a keresőt
  2. A képernyő tetején a menüben kattintson a Go
  3. Kattintson a 'Home' ikonra
  4. Nyissa meg az 'Alkalmazás adatai' mappát
  5. Helyezze át a IQUALIF mappákat a kukába

Linux

Szoftverkezelőn keresztül

 1. Nyissa meg az Ubuntu Szoftverkezelőt.
 2. Kattintson a Telepített Fülre s keresse meg az telepített alkalmazásait
 3. Kattintson az alkalmazás melletti Eltávolítás gombra. Egy pop-up üzenet fog megjelenni “Are you sure you want to remove IQUALIF”. Kattintson Eltávolít gombra.

Parancssoron keresztül

Az IQUALIF eltávolításához, írja be az “apt-get” parancsot a parancssorba

sudo apt-get --purge remove IQUALIF

Hibaelhárítás

Amennyiben az alkalmazás elindításakor ezzel a hibával találkozik, kövesse a lépéseket és próbálja meg újraindítani az alkalmazást

Hibaelhárítás Telepítése

Lehetséges hibák :

 • Nem tudom telepíteni
 • A számítógép újraindult a telepítés során, megoldás a telepítés újraindítása
 • Szoftver nem nyílik meg a telepítés után

Windows

 1. Dupla kattintás .exe a letöltött IQUALIF futtatható, miután letöltötte a szoftvert a weboldalról. A telepítések megnyilnak és megjelenkik a Kezdő képernyő.
 2. Kattintson a Tovább gombra a folytatáshoz.
 3. A képernyőn megjelenik a Licenc Megállapodás. Fogadja el és Kattintso a Tovább gomra a folytatáshoz.
 4. A Telepített mappa megjelenik a képernyőn. Kattintso a Tovább gomra a folytatáshoz.
 5. A szoftver telepídődik, és a sikeres telepítés megjelenik a képernyőn.
 6. Kattintson a Kész gomra.
 7. Az Asztalon kattintson duplán az alkalmazás ikonjára az indításhoz

MAC

 1. Kattintson a jobb gombbal .pkg fájlra, ami letöltődött a Mac operációs rendszerébe és kattintson a megnyitásra. A telepítés megnyílik és a Kezdő képernyő megjelenik.
 2. A folytatáshoz kattintson a Következő gombra.
 3. A képernyőn megjelenik a Licenc Megállapodás. Fogadja el és Kattintso a Tovább gomra a folytatáshoz.
 4. A Telepített mappa megjelenik a képernyőn. Kattintso a Tovább gomra a folytatáshoz.
 5. A szoftver telepídődik, és a sikeres telepítés megjelenik a képernyőn.
 6. Kattintson a Kész gomra.
 7. Keresse meg az alkalmazás mappáját és helyezze bele az IQUALIF-t az alkalmazás mappába. Dupla kattintással az IQUALIF alkalmazás elindul.
 8. Futtathatja a szoftvert az Alkalmazások mappából.

Linux

 • Ellenőrizze this link. Java 8 al dolgozik, ennek megfelelő módosításokkal.
  • Futtassa így (ellenőrizze a java verzióját) mielőtt futtatná a szoftvert (vagy változásokat halytana végre környezetben terjessze ki a fájlt):
   export JAVA_HOME=/usr/java/jre1.8.0_221-amd64/
   export PATH=$PATH:/usr/java/jre1.8.0_221-amd64/bin
 • Kicsomagolás GUI keresztül vagy parancssoron keresztül
  • Parancssoron (telepítés “IQUALIF Canada 41 White” egy példa):
   1. Hozzon létre új könyvtárat:
    mkdir -p "$HOME/Application Data/IQUALIF Canada 41 White" && cd "$_"
    • Ezen belül Kell létrehoznia a könyvtárat “$HOME/Application Data”, vagy hibásan jár el és a szoftver nem fog futni.
   2. Másolja le a letöltött archívumot:
    cp "/path/to/IQUALIF Canada 41 White.zip" .
   3. Csomagolja ki:
    unzip "IQUALIF Canada 41 White.zip"
   4. Archívum eltávolítása:
    rm "IQUALIF Canada 41 White.zip"

Hibaelhárítás Megnyitása

Windows

 1. Jobb kattintás IQUALIF parancsikon az asztalon helyezkedik el
 2. Válassza az Megnyitás és keresse meg a Java telepítést
 3. Válassza ki és Jelölje ki a Java mindig ezt az alkalmazást használja a megnyitáshoz .jar files
 4. Kattintson az Ok gombra
 5. Indítsa úrjra az alkalmazást, hogy meggyőződjön róla, hogy a probléma elhárult

Ha nem találja a jávát a telepített programok között, azért lehet, mert megeshet, hogy a Java nincsen az ön telepített alkalmazásai között. Próbálja meg telepíteni a következőképpen

 1. Menjen a C meghajtóra és nyissa meg a Program Fájlokat (x86)
 2. Válassza a IQUALIF mappát
 3. Keresse a jre-8u31-windows-i586.exe telepítő fájlt és duppla kattintással telepítse azt
 4. Hajtsa végre a telepítési lépéseket
 5. Indítsa úrjra az alkalmazást, hogy meggyőződjön róla, hogy a probléma elhárult

MAC

 1. Nyissa meg a Kereső Alkalmazást
 2. Kattintson a Go a képernyő tetején a menüből válassza a Home
 3. Nyissa meg az Alkalmazások adatokat majd a IQUALIF mappát
 4. Nyissa meg a l.jar fájlt az alkalmazás indításához

Hiba üzenet

Hiba Leírás
Érvénytelen szerver válasz, kérem próbálja újra, vagy további részletekért keressen minket Érvénytelen szerver válasz adódik néha a program indításakor, próba verzió/licence aktiválása, vagy a kontaktok frissítése. Lehetséges Megoldások a hibaelhárításra: Próbálja újratelepíteni a programot, Ellenőrizze a szoftver frissítéseket, Várja meg, amíg a szerver újra elérhetővé válik
Nem érkezett adat, Érvénytelen szerver válasz, képrem próbálja újra, vagy további részletekért keressen minket
Üres válasz, Érvénytelen szerver válasz, kérem próbálja újra, vagy további részletekért keressen minket
Belső szerverhiba, Érvénytelen szerver válasz, kérem próbálja újra, vagy további részletekért keressen minket
Nincs adatfigyelmeztetés, Érvénytelen szerver válasz, kérem próbálja újra, vagy további részletekért keressen minket
Hiba, kérem próbálja újra, vagy indítsa újra a IQUALIF-t, további részletekért keressen minket A hiba akkor jelentkezik, amikor az alkalmazás nem tud normálisan elindulni. Indítsa újra az alkalmazást, hogy meggyőződjön a hiba elhárulásáról
Hiba a program indításakor, kérem indítsa újra a IQUALIF-t, további részletekért keressen minket A hiba akkor jelentkezik, amikor az alkalmazás nem tud normálisan elindulni. Indítsa újra az alkalmazást, hogy meggyőződjön a hiba elhárulásáról
Hiba, nem menti a beállításokat, kérem további részletekért keressen minket A hiba akkor jelentkezik, amikor a rendszer nem tudja autómatikusan menteni a felhasználói beállításokat. Indítsa újra az alkalmazást, hogy meggyőződjön a hiba elhárulásáról
Licenc már aktiválva van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az újraaktiváláshoz, vagy szerezzen egyet www.iqualif.comA hiba akkor jelentkezik, amikor újra próbálja aktiválni az alkalmazást, ami már alktiválva van
3 napos Próbaidőszak lejárt. Kérjük szerezzen egyet www.iqualif.com vagy keressen minket, hogy tovább használhassa a IQUALIF-t A hiba akkor jelentkezik, amikor a 3 napos próbaidőszak lejárta után próbálja használni az alkalmazást
Lejárt Licenc, kérjük keressen minket az újraaktiváláshoz, vagy szerezzen egyet www.iqualif.com A hiba akkor jelentkezik, ha az IQUALIF licenc lejárta után próbálja használni az alkalmazást
Nem tudja betölteni a nyelvi modulokat, töltse be az alapértelmezett nyelvet, kérjük indítsa újra a IQUALIF-t vagy keressen minket, hogy megoldjuk A hiba akkor jelentkezik, amikor az alkalmazásnak nem sikerül betölteni a nyelvet. Indítsa újra az alkalmazást, hogy meggyőződjön a hiba elhárulásáról
Nem lehet betölteni a beállításokat, töltse be az alapértelmezett beállításokat, kérjük indítsa újra a IQUALIF-t, vagy keressen minket, hogy megoldjuk A hiba akkor jelentkezik, amikor egy alkalmazás nem tudja betölteni a beállításokat. Indítsa újra az alkalmazást, hogy meggyőződjön a hiba elhárulásáról
Nem tudja megjeleníteni a böngészőt, értesítsen minket a www.iqualif.com vagy kerssen minket további részletekért A hiba akkor jelentkezik, amikor egy alkalmazás nem tudja betölteni a böngészőt a Böngésző Mód kersésben
El nem küldött email, kérjük ellenőrizze a konfigurációkat vagy kerssen minket további részletekért A hiba akkor jelentkezik, amikor egy alkalmazás nem tudja elküldeni az emailt a Lépjen Kapcsolatban Velünk képernyőn. Ellenőrizze az email konfigurációkat a rendszerében és próbálja újra
50 kontaktra korlátozott verzió, aktiválja az ingyenes próbaverziót, vagy szerezzen egy licenceet www.iqualif.com az IQUALIF teljes verzió használatához A hiba akkor jelentkezik, amikor a lejárt próbaidőszak után próbál kontaktokat keresni. Az alkalmazás csak 50 eredmény találatát engedélyezi. Vásárolja meg a szoftvert a probléma megoldására
Az importálás nem sikerült, kérjük forduljon segítségért vagy keressen minket további részletekért nem támogatott formában, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a contact@iqualif.com A hiba akkor jelentkezik, amikor az alkalmazás által nem támogatott formáju fájlokat próbál feltölteni. A fájl formátum az importált fájlokkal való kerséshez postcode;cities;streets. Fájl formátum az IP elhomályosításához 10.0.0.1:3126 vagy socks;10.0.0.1:3126;user;pass

Parancsikon

 1. CTRL+0 : Használja az alapértelmezettet
 2. CTRL+1 : Próbálja használni a szerver 1et
 3. CTRL+2 : Próbálja használni a szerver 2őt
 4. CTRL+3 : Próbálja használni a szerver 3at
 5. CTRL+F : Gyors keresés
 6. CTRL+I : helyek vagy kategóriák listájának importálása
 7. CTRL+P : Számláló mód (csak az első oldalon kers)
 8. CTRL+Q : Kilépés a szoftverből
 9. CTRL+R : Keresés visszaállítása
 10. CTRL+S : Eredmények mentése excel vagy csv
 11. CTRL+V : Szoftver sebességének visszaállítása

Excel bemutató

Szűrők Találatai

Találatok törlése az excel fülön megadott értékek alapján, nyissa meg a munkalapot és kövesse az alábbi lineáris lépéseket

1 Lépés

Válassza ki a fejlécsort és kattintson a ‘Szűrők’ opciókra a Filters and Data Tab. Használhatja a gyorbillentyűket Ctrl+Shift+L a szűrők közvetlen alkalmazásához, vagy eltávolításához.

img

A legördülő menüben img egy lefele mutató háromszög fog megjelenni a cella jobb felső sarkában. Ez lehetővé teszi, hogy a keresési kritériumok alapján találjon és válasszon találatokat. Különféle műveleteket tud végrehajtani, mint formázás, törlés, vagy megfogalmazott számítások a szürt adatokra.

img

2 Lépés

Kattintson a szűrőre a céloszlopban. Egy pop up üzenet fog megjelenni. Válassza ki a releváns értékeket a listából (ebben az esetben, ezt ‘ILLE ROUSSE’) és Kattintson az ‘Ok’ gombra. A nagy adatbázis esetén ajánlott törölni a jelölést ‘Kijelölés Mind’ és írja be az értékeket a keresősávba, hogy kiküszöbölje a kézi keresés szükségességét a listából.

img

Keresősávon kersztül történő szűrésnél, írja be a szöveget a keresőmezőbe és kattintson az ‘OK’ gombra

img

Az összes releváns rekord ki fog nyerődni az adatokból, a következők szerint

img

3 Lépés

Az első találatra kattintva válassza ki a sorokat és húzza a fül aljára. A kiválasztott találatok szürkével lesznek kiemelve az alábbiak szerint. Jobb-klikk a kijelölsére és kattintson Delete Rows a felugró ablakból. Alternatív megoldás a sorok törlésére a Ctrl- . Minden kiválasztott sor sikeressen törlődni fog az adatokból.

img

A Törlés után, használja Ctrl+shift+L a szűrők eltávolításához.

1)
csak a Sárga verzió
2)
csak a Fehér verzió
hu/public.txt · Last modified: 2021/05/13 13:44 (external edit)

Page Tools